VvE Boerhaavestraat 267 t/m 349

Vereniging van eigenaren 3132 RB Vlaardingen, http://vve3132rb.nl

entree

Bestuur van de VvE

Hoe ziet de samenstelling van ons VvE bestuur er uit. Lees meer over ons bestuur...

Nieuwe bewoner

Onze nieuwe bewoners verdienen een speciale plaats. U bent nieuw in het gebouw en u wilt van alles weten. U bent welkom, lees er meer over...

Onze leden, hoe kunnen we met elkaar communiceren?

Wij hebben een speciale ledensite voor bewoners in een afgeschermde omgeving. Lees meer over onze ledensite...

Workshop radiatorkranen

Energie kost geld en hoe kunnen we ons appartement het meest comfortabel maar ook zo goedkoop mogelijk verwarmen? Duurzaam verwarmen dus, lees er meer...

Onze vrijwilligers van de VvE

Voor het oplossen van eerste lijn storingen en dagelijks onderhoud aan ons flatgebouw zijn onze vrijwilligers onmisbaar.  Lees meer...
Het zijn deze bewoners die tijd maken om als vrijwilliger een  taak voor ons willen doen. Hier zijn we heel blij mee! Als we allemaal wat doen, dan maken vele handen licht werk.

Storingen aan de lift of slagboominstallatie, lees meer...

Huishoudelijk reglement
Parkeerregeling

Wat is van mijn appartement en wat is van de VvE?

Regelmatig komt u voor de vraag te staan wat gemeenschappelijk bezit is (VvE) en wat van uw appartement privé bezit is. Dit is belangrijk wanneer er een reparatie plaatsvindt en wie dat moet betalen.

Wij hebben voor u een lijstje hiervoor de z.g. demarcatielijst waarbij een aantal veel voorkomende vragen worden toegelicht.

Veiligheid

Veilig wonen is een van de speerpunten van onze VvE. Sommige bewoners noemen dit ook wel 'fort Boerhaavestraat' omdat alles goed geregeld is. Zonder sleutel kom je nergens in. Maar met veiligheid ben je nooit klaar, altijd zijn er verbeteringen mogelijk. We zetten ons beveiligingsplan niet op deze site om onbevoegden niet wijzer te maken maar met één onbewaakt moment van uw zwakte vervalt alle veiligheid:

  1. Laat geen onbevoegden binnen in ons flatgebouw. Dus ook geen collectes, hoe aardig deze mensen zijn, doe dit a.u.b. per overschrijving, niet aan de deur. Er zijn verschillende nep collectes geweest met alle gevolgen voor uw veiligheid.
  2. Doe alle buitendeuren van de bergingen en fietsenbergingen van buiten en van binnenuit op slot!  Onbevoegden willen hier graag naar binnen.

Bezoekers aan de deur wat zijn uw risico's, lees er meer over...

route


Onze VvE bestaat 50 jaar op 1 juli 2015