VvE Boerhaavestraat 267 t/m 349

Vereniging van eigenaren 3132 RB Vlaardingen, http://vve3132rb.nl

 

Voor onze bewoners, mensen van buiten, nieuwe bewoners, potentiële kopers is er onze website. Hierop wordt algemene informatie over ons flatgebouw gegeven. Lees verder over ons flatgebouw...

Ons gebouw is gelegen aan de westrand van Vlaardingen, aan de rand van een 4 km breed natuurgebied tussen Vlaardingen en Maassluis. Over een viaduct is het natuurgebied de Broekpolder op korte loopafstand een 'paradijs' voor wandelaars en fietsers.

Het gebouw ligt centraal t.o.v. recreatie, winkels en uitvalswegen aan de rand van groene recreatie in het Midden- Delflandgebied.

In onze buurt de Westwijk zijn de winkels op loopafstand bereikbaar. Voor de dagelijkse boodschappen zijn AH, Dirk, Aldi, MCD goed gesorteerde winkels. Het stadscentrum is 2 km met de voet, fiets, bus 56 of met de auto dichtbij.

Het is bij ons plezierig wonen omdat we in een veilig gebouw wonen en een parkeerplaats op eigen grond hebben. Betaald parkeren, dat zal u bij ons niet meemaken.

 

Onze voordelen

Ons gebouw staat gedeeltelijk in een vijver

Een prachtig uitzicht over natuurgebied

Winkels op loopafstand

Uw 1e auto staat op onze eigen parkeerplaats

In het prachtige, kleinschalige, pittoreske centrum van Vlaardingen is het goed toeven, eten en drinken, winkelen en uitgaan

Even uitrusten en zonnen in onze grote gemeenschappelijke tuin achter ons gebouw